• Cantus søker sangere!

  Kunne du tenkt deg å synge med oss til høsten? Vi søker nye sangere til høstsemesteret!

  Er du mellom 20-30 år, har korerfaring, kan lese noter og bor i Trondheimsområdet? Send en e-post til vår dirigent Tove Ramlo-Ystad på dirigent@cantus.no for prøvesang!


 • Vårkonsert på Ringve musikkmuseum

  Velkommen til en vårlig og frisk konsert på vakre Ringve musikkmuseum.
  Ungdomskorene Vivace og VIVA Sandnes kulturskolekor har lenge ønsket å synge sammen med Cantus og nå skjer det endelig!
  Vi byr på en variert konsert med sanger fra Dunderlandsdalen i nord til Jelsa i sør og en liten smakebit fra filmens verden. Vel møtt!
  Kun billettsalg i døra med VIPPS/kort.


 • Konsert: Tro på vår

  Bli med når Solveig Slettahjell, Andreas Ulvo og Cantus sammen fremfører vakre melodier som hyller vårens inntog og de lysere dagene som kommer, i konsertene Tro på vår!

  Vi ønsker deg velkommen til en hjertevarm opplevelse i Levanger kirke (27.04) klokken 19:30 og Vår Frue kirke (28.04), klokken 18:00!

  Solveig Slettahjell er en anerkjent jazzvokalist fra Trondheim. Med sin unike stemme og dype forståelse for musikken, har hun trollbundet publikum over hele verden. Hun er kjent for sin evne til å formidle følelser og historier gjennom sang, og hennes tolkninger av kjente og ukjente melodier.

  Andreas Ulvo er en dyktig pianist og komponist som har markert seg både nasjonalt og internasjonalt. Med sin lidenskap for musikken og sitt virtuose spill har han begeistret publikum i en årrekke. Hans evne til å skape stemninger og improvisere på scenen gjør hver konsert til en unik opplevelse.

  Cantus er et anerkjent damekor fra Trondheim, med Tove Ramlo-Ystad som dirigent. Med en lidenskap for å formidle vakker musikk og skape magiske øyeblikk, har Cantus blitt kjent for sin blendende harmoni og engasjerende opptredener. Gjennom årene har Cantus begeistret publikum med sitt varierte repertoar og sitt unike musikalske uttrykk. Med en åpen og imøtekommende tilnærming ønsker Cantus å skape minneverdige opplevelser og formidle glede gjennom sang.

  Billettpriser:
  – Voksen: 450 kr
  – Barn, student, honnør: 350 kr

  Billetter kan kjøpes på følgende lenker:
  Konsert i Levanger kirke:
  https://cantus.hoopla.no/event/tro-paa-vaar-levanger
  Konsert i Vår Frue kirke:
  https://cantus.hoopla.no/event/tro-paa-var-trondheim

  Vi gleder oss til å dele denne musikalske opplevelsen med deg! Bli med oss og la tonene fylle kirkerommet mens vi ønsker våren velkommen med åpne armer.


 • Konsert: Heaven Full of Stars

  Noen ganger må vi stoppe opp og ta inn naturen som omgir oss. Se på stjernehimmelen som glitrer i ulike farger. På grenene på trærne som brer seg utover verden. Og ekornet som løper opp og ned i treet.

  18. juni tar vi med oss naturen inn i Levanger kirke. I tillegg til annen vakker musikk, synger vi flere sanger fra vårt nyeste album Yggdrasil. Albumet er vår hyllest til naturen og alle generasjonene som har skapt den verdenen vi lever i.

  Vi gleder oss til å dele all den fine musikken med dere.
  Velkommen!

  Priser
  Ordinær
  250kr ved forhåndskjøp på nett
  300kr i døra

  Honnør/barn/student
  150kr ved forhåndskjøp på nett
  200kr i døra

  Bestill på nett for å få billigere billett!
  Billetter finnes på: https://cantus.hoopla.no/sales


 • Konserter: Årringer

  Vi ønsker dere velkommen til konserten “Årringer” i Ranes Kyrkje lørdag 4. mars kl. 17.00 og på Lerflaten Gård søndag 5. mars kl. 18.00!

  Billetter finner du på på https://cantus.hoopla.no/sales/

  Følg eventet på Facebook for oppdateringer:
  Ranes Kyrkje
  Lerflaten Gård

  Bli med oss og lytt til et tverrsnitt av vår historie!


 • Plateslipp: Yggdrasil

  YGGDRASIL er nå tilgjengelig på alle strømmetjenester!

  Spotify
  Apple Music
  Tidal

  CD-en kan kjøpes på 2L Music Store: https://shop.2l.no/products/yggdrasil
  og på Platekompaniet: https://www.platekompaniet.no/cd/yggdrasil2/