Konsert: Tro på vår


Bli med når Solveig Slettahjell, Andreas Ulvo og Cantus sammen fremfører vakre melodier som hyller vårens inntog og de lysere dagene som kommer, i konsertene Tro på vår!

Vi ønsker deg velkommen til en hjertevarm opplevelse i Levanger kirke (27.04) klokken 19:30 og Vår Frue kirke (28.04), klokken 18:00!

Solveig Slettahjell er en anerkjent jazzvokalist fra Trondheim. Med sin unike stemme og dype forståelse for musikken, har hun trollbundet publikum over hele verden. Hun er kjent for sin evne til å formidle følelser og historier gjennom sang, og hennes tolkninger av kjente og ukjente melodier.

Andreas Ulvo er en dyktig pianist og komponist som har markert seg både nasjonalt og internasjonalt. Med sin lidenskap for musikken og sitt virtuose spill har han begeistret publikum i en årrekke. Hans evne til å skape stemninger og improvisere på scenen gjør hver konsert til en unik opplevelse.

Cantus er et anerkjent damekor fra Trondheim, med Tove Ramlo-Ystad som dirigent. Med en lidenskap for å formidle vakker musikk og skape magiske øyeblikk, har Cantus blitt kjent for sin blendende harmoni og engasjerende opptredener. Gjennom årene har Cantus begeistret publikum med sitt varierte repertoar og sitt unike musikalske uttrykk. Med en åpen og imøtekommende tilnærming ønsker Cantus å skape minneverdige opplevelser og formidle glede gjennom sang.

Billettpriser:
– Voksen: 450 kr
– Barn, student, honnør: 350 kr

Billetter kan kjøpes på følgende lenker:
Konsert i Levanger kirke:
https://cantus.hoopla.no/event/tro-paa-vaar-levanger
Konsert i Vår Frue kirke:
https://cantus.hoopla.no/event/tro-paa-var-trondheim

Vi gleder oss til å dele denne musikalske opplevelsen med deg! Bli med oss og la tonene fylle kirkerommet mens vi ønsker våren velkommen med åpne armer.