Cantus i sommer


Selv om sommeren er i anmarsj har ikke Cantus tatt helt fri. Vi har en aktiv sommer å se frem til, med tre konserter i juli. Den 27.juli skal grunnlovsjubiléet markeres på Tinghaugen på Frosta med en konsert hvor Cantus bidrar sentralt. Arrangementet markerer også åpningen av en ny del av Pilgrimsleden. Cantus er her i godt selskap med Hanne Krogh, som binder hele arrangementet sammen, og også biskop Tor Singsås vil delta.

Den 28.juli vil Cantus gi en egen konsert i Stiklestad kirke i forbindelse med Olsok på Stiklestad. Repertoaret vil være musikk hentet fra vårt eget århundre, med variasjon fra folkemusikk til lyriske verk. Med på konserten blir jazzpianist Espen Berg, en svært dyktig musiker som Cantus etter hvert har etablert et nært og godt samarbeid med.

Cantus sin ”sommerturné” avsluttes den 29.juli tilbake i Trondheim. Denne tirsdagen får koret anledning til å synge med flere flotte artister på Salmekveld i Borggården under Olavsfestdagene, et arrangement Cantus er stolte av å få være en del av.

Cantus gleder seg til en aktiv konsertmåned i juli, og ønsker alle som følger oss en riktig god sommer!